Wij vinden recruitment geweldig. Een passie. Wij zeggen ook altijd dat jij moet doen wat jij echt leuk vindt, want zo kijken wij zelf ook naar wat wij doen. Wanneer jij iets doet met plezier, weet jij dat je resultaat gaat halen. Zo helpen wij onze klanten en kandidaten om hun vraag of vragen te beantwoorden met resultaten.

Geen dag, klant of kandidaat is hetzelfde. Daarom leveren wij ook echt maatwerk. Van MKB tot multinational, iedereen krijgt bij ons dezelfde behandeling.

Interim recruitment

één van onze collega’s komt graag geheel of gedeeltelijk bij u op kantoor u ondersteunen bij het recruitmentproces. De inzet van onze interim recruiters is geheel flexibel. Dit kan voor slechts enkele maanden of langer, alles geheel afgestemd op uw behoefte op dat moment tegen een vast uurtarief.

Arbeidsmarktcommunicatie

voor wanneer u een aantal vacatures per jaar heeft en (nog) geen recruitmentafdeling. Wij kunnen u hierbij ondersteunen zonder dat u te veel gaat betalen. Wij helpen u dan bij het opstellen van een functieprofiel, het schrijven van de vacatureteksten en deze vervolgens online publiceren gericht op uw doelgroep. Aanvullend kunnen wij u ook helpen bij het zoeken van de juiste kandidaten en een eerste screening doen voordat zij bij u op gesprek komen. Dit scheelt voor u als ondernemer weer veel tijd.

Werving en selectie

waarbij wij exclusief voor u aan de slag gaan met uw vacature. Hierbij zorgen wij er voor dat uw vacature bij de juiste doelgroep en op de juiste platformen ingezet gaat worden en dat doen wij indien gewenst onder uw naam. Wanneer wij de vacature voor u ingevuld hebben met de kandidaat van uw dromen, dan betaald u nog een plaatsingsfee a 20%.

Detachering

Wanneer u voor langere tijd extra versterking voor uw organisatie zoekt dan is detachering een ideale oplossing. Als organisatie blijft u flexibel, denk hierbij bijvoorbeeld aan vervanging bij ziekte of verlof. Zo kan het ook dat u voor een bepaald project tijdelijk extra kennis in huis wenst te halen. Wij helpen u hier graag bij en blijven tijdens zo een traject dan ook formeel werkgever, waardoor u geen risico loopt bij ziekte of ontslag.

Ons verhaal

Innoveren binnen de recruitment sector, zonder het persoonlijke kwijt te raken; dat is onze missie. Your Talent Recruitment groeit in de toekomst naar een volledig HR-dienstverlener en gaat mee met vernieuwingen binnen de recruitmentsector. Bij alles wat wij doen, willen we de markt beter bedienen, maar wel altijd met een persoonlijke touch.

Wij hebben de focus op grotere (inter)nationale organisaties en grote MKB’ers. Aan de kandidatenkant ligt de focus op starters tot ruime ervaren mensen. We zijn een totaalaanbieder en bedienen alle sectoren. 

Alles wat wij doen, doen we vanuit onze kernwaarden. Met onze passie voor het vak, handelen we vanuit oprechtheid en werken we transparant. Natuurlijk zijn we resultaatgericht en we behouden daarbij de persoonlijke aanpak.

Onze kernwaarden

Passie

Doen wat je leuk vindt en een kick krijgen van een goede relatie met je klant en sollicitant. Het werk moet niet voelen als werk. Daar geven we alle vrijheid voor.


Oprechtheid

We praten kandidaten niet een bepaalde hoek in. We proberen neutraal te zijn, zonder de sollicitant te sturen.

Transparantie

We laten zien wie wij zijn. Gesprekken ingaan en durven laten zien wie jij bent. Persoonlijkheid. Niet alleen maar het bureau zijn dat facturen stuurt. Je moet als klant en sollicitant een goed gevoel bij ons krijgen.


Resultaatgerichtheid

Natuurlijke drive om te scoren, en dan niet alleen maar direct te denken aan de euro want dat is het resultaat ervan. We willen carrières vormgeven van kandidaten en opdrachtgevers overbluffen met passende cv’s. 

Feb 01, 2021

Om onze klanten en kandidaten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij onlangs besloten om onze website volledig te laten vernieuwen door Marshmallow. Deze is nu nog overzichtelijker en toegankelijker.

Jan 18, 2020

Een jaar dat in het teken stond van Corona. Het jaar begon voortvarend en wij leken op weg naar een recordjaar. Helaas liep dit anders, echter ondanks dat hebben wij het jaar op een mooie positieve en gezonde wijze kunnen afsluiten. Zo haalden wij enkele Key accounts binnen en hebben wij grote doelen voor de komende jaren.

Apr 02, 2019

Het jaar 2019 begonnen wij met het uitbreiden van ons team. Later dit jaar was er naast het feit dat wij een trotse sponsor zijn van HCA Heren 1, ook sportief succes. De mannen van Hockeyclub Alphen pakten de Silvercup!

Mar 12, 2017

Opgericht in 2017 en nu volle kracht vooruit om te groeien. Dat is de visie van oprichter Dennis Gerlings. Hij begon alleen, maar inmiddels heeft Your Talent Recruitment twee medewerkers. En dat worden er alleen maar meer!

Wat zeggen onze klanten

Wij hebben het geluk dat wij met meerdere fantastische opdrachtgevers werken en hebben mogen werken. Dan is het altijd leuk om te horen dat men tevreden is over onze dienstverlening. Meer referenties bekijken?

Dennis is an excellent recruiter, he is a great communicator, works very efficiently and has always been a pleasure to work with. I highly recommend Dennis and look forward to working together again in the future.

Morgan Johnson EMEA Recruitment

Ons team

Bij alles wat wij doen streven wij naar een persoonlijke touch.Dat kan ook, want we zijn nog een kleine organisatie.
Persoonlijke aandacht is daarbij een belangrijke factor.

Vince van der Veken

Vince van der Veken

Recruitment Consultant

Cassandra Hensgens

Cassandra Hensgens

Junior Recruitment Consultant

Benthe Visser

Benthe Visser

Recruitment Consultant

Valerie Daams

Valerie Daams

Junior Recruitment Consultant

Dennis Gerlings

Dennis Gerlings

Founder